Interieurfotografie gerenoveerde appartementen in Amsterdam

29 jan. 2020

In 2019 werd er aan het Damrak in Amsterdam druk gerenoveerd op drie verdiepingen. De gerealiseerde zeven appartementen heb ik gefotografeerd voor Damrak Short Stay Amsterdam.

Damrak Short Stay Amsterdam

Onder begeleiding van Maxim Winkelaar Architects zijn er in dit historische pand zeven short stay appartementen ontwikkeld. Deze appartementen zijn ieder voorzien van modern sanitair en strak vormgegeven keukens. De appartementen zijn volledig gemeubileerd.

Bijna overal ter wereld kan een appartement worden geboekt. Gasten ontvangen vooraf een elektronische sleutel waarmee u bij aankomst in Amsterdam, direct het appartement in kunt.

Impressie van de appartementen

Damrak Short Stay verhuurt verschillende typen appartementen. Om bezoekers van de website een professionele impressie te geven van de mogelijkeheden, fotografeerde ik alle zeven de appartementen. In aanvulling daarop maakten we ook een complete virtual tour. Zo kunnen virtuele bezoekers vanaf het Damrak, alvast de route van de ingang naar hun appartement verkennen.

Interactieve virtual tour met plattegronden

Bekijk de interactieve virtual tour van Damrak Short Stay Amsterdam via deze link.

Hoge resolutie sfeer- en interieurfoto's

Bekijk een selectie van mijn interieurfoto's onderaan deze pagina. Voor ik de interieurs fotografeerde heb ik met Ellen van Leeuwen de ruimtes aangekleed.

Bekijk meerContact
high tech design element