Kevin Middelkoop

Hallo daar

Mijn naam is Kevin Middelkoop en ik ben professioneel fotograaf. Daarnaast ben ik de betrokken vader van mijn twee gezonde zonen. Hoofdzakelijk werk ik in de Randstad maar opdrachten in het buitenland zijn zelden een probleem.

Fotograaf van interieurs en architectuur

Al ruim 15 jaren fotografeer ik interieurs en architectuur. Dankzij het interieurbouwbedrijf van mijn vader kwam ik op jonge leeftijd al in aanraking met inspirerende interieurs en bijzondere details. Ik ben geduldig en werk nauwkeurig. Mijn ervaring helpt bij mijn keuzes voor doeltreffende composities. Voor natuurgetrouwe kleuren en het accentueren van materialen maak ik gebruik van zowel daglicht als krachtige mobiele flitsers.

Veilig werken als professioneel fotograaf met VCA-VOL

Voor opnames op locaties met hogere veiligheidsrisico's, beschik ik over veiligheidsschoenen, een veiligheidshelm en oog- en gehoorbescherming. Ook opvallende signaalkleding ontbreekt niet. Raadpleeg mijn VCA-VOL certificering via het Centraal Diploma Register.

Klik, Klik!

Stuur een bericht of bel mij even op om te horen of er een klik is. Ik ben sociaal in de omgang en tijd vrijmaken voor een oriƫnterend gesprek vind ik essentieel voor een nieuwe samenwerking.

Uiteenlopende opdrachtgevers

Mijn andere opdrachtgevers zijn actief in uiteenlopende branches. Die variatie houdt mij enthousiast en creatief. Ik fotografeer graag voor:

Adresgegevens

Kevin Middelkoop

Hazeweg 9

2441 AD Nieuwveen, Zuid Holland

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder 30254419.

Juridisch

mail@kevinmiddelkoop.nl Bel 06 16 48 70 85
high tech design element