Sfeerfotografie maatwerk horeca-interieurs

29 apr. 2020

Het is alweer even geleden dat ik schreef over het fotograferen van horeca-interieurs. In 2018 begon ik met deze website om geïnteresseerden de diversiteit in mijn werk te laten zien. Afgelopen periode heb ik verschillende horeca-interieurs gefotografeerd voor referentie-doeleinden van de horeca-interieurbouwer Van Zuilen uit Oudewater.

Fotografie horeca-interieurs

Momenteel is het grootste deel van mijn opdrachtgevers actief met residentieel vastgoed. Daarom vind ik het weer erg leuk om aan de slag te gaan met daar waar het voor mij mee begon: sfeer- en horeca-interieurfotografie. Het grote technische verschil met residentiële interieurs is de sfeer in de foto's. Bij horeca-interieurfotografie zoek ik iedere keer naar de juiste balans tussen warmte en helderheid zodat de sfeer het beste overkomt.

Hieronder een aantal foto's van diverse horeca-interieurs. Bekijk deze en andere interieurs op de site van Sijf en Dax van Zuilen - Nostalgische (horeca) Interieurs - sijf-dax.nl.

Bar met biljart in Rotterdam
Bar met biljart in Rotterdam
Accordeon in Nieuwkoop
Accordeon in Nieuwkoop
Haard en schouw in Maasdam
Haard en schouw in Maasdam
Lambrisering in Nieuwkoop
Lambrisering in Nieuwkoop
Interieur in Maasdam
Interieur in Maasdam
Accessoires in Maasdam
Accessoires in Maasdam
Authentieke houten deuren in Nieuwkoop
Authentieke houten deuren in Nieuwkoop
Zithoek in Hoevelaken
Zithoek in Hoevelaken
Interieur in Maasdam
Interieur in Maasdam
Bekijk meerContact
high tech design element