Fotografie van lekkere (tapas-) gerechten

6 okt. 2020

Hoewel er op dit moment weer lekker kan worden gegeten op terrassen en in restaurants, werk ik met Jessica aan haar webwinkel voor afhaal- en bezorgmaaltijden.

Gebruiksvriendelijke webwinkel voor gestroomlijnd bestelproces

Toen ik in mei en juni schreef over Lemmid Store was het alle hens aan dek bij horeca-zaken die plotsklap op zoek moesten naar een nieuw of aangepast verdienmodel. Momenteel kan er - al dan niet met beperkingen weer worden gegeten bij restaurants. Toch werk ik met Jessica van Eten met de Buurvrouw aan haar Lemmid Store.

Manager: de beheermodule voor de ondernemer van de Lemmid Store

In de Manager van de Lemmid Store plaatsen we de te bestellen producten met daarbij eventuele keuze-mogelijkheden.

Fotostudio in de keuken

Vorige week heb ik in de productiekeuken een mobiele opnamestudio gemaakt voor de fotografie van gerechten. De onderstaande Tapas zijn gefotografeerd op één van mijn nieuwe onder- en achtergronden van Beste Ever Backdrops.

Duurzaam ondernemen en persoonlijk contact met klanten

Gerechten van Eten met de Buurvrouw worden bezorgd op luxe servies. Dit snijdt aan twee kanten: enerzijds scheelt dit een hoop inpak-materiaal (dat maar eenmaal wordt gebruikt.) Daarnaast is het een goed moment om te informeren of alles naar wens is geweest wanneer ‘s avonds het servies weer wordt opgehaald. Het leek ons een goed idee om dit aspect iets meer aandacht te geven: om die reden maakte ik een foto met de twee bedrijfsauto’s, Jessica en de warmhoud-boxen voor het huidige pand van Eten met de Buurvrouw.

Bekijk meerContact
high tech design element